Preskočiť na obsah
English version ENGLISH VERSION   |  
  LIVE OFF
Diskusia k zápasom - Po zápase: MFK Dubnica - FC Nitra
Nový príspevok

Za obsah príspevkov nie je zodpovedný prevádzkovateľ www stránok. Nemôžeme ovplyvniť názory diskutujúcich, v záujme zachovania kvality si však vyhradzujeme právo stiahnuť príspevky, ktoré nesúvisia s futbalom, niekoho hrubo osočujú, obsahujú vulgárne výrazy, urážky, reklamu alebo šíria náboženskú a rasovú nenávisť.

V niektorých prípadoch môžu byť zmazané aj príspevky, ktoré sa netýkajú témy alebo nie sú v súlade s právnymi predpismi.

Meno Príspevok
limasol
13:36 25.04.2010
-4 up down - #22

Dubnica von z ligy. Takto podlo sa zachranovat. A este pred tym zatvarat oci. Ja som si myslel ze Dubnica je jedno z mala klubov ktory hraju fer. Ale mylil som sa. Ak neviete vyhrat poctivo je to len vasa hanba. A dubnicky fanuskovia ako slepe ovce nasleduju svojich neferovych manekynov. Vzdy robit tak ako Vam to vyhovuje. Tesim sa na dalsie kolo lebo je dost mozne ze so Slovanom prehrate podobnym stylom. Slovanisti su v tomto majstri. Potom budem strasne zvedavy na vase reakcie. Nerob nieco co nechces aby robili tebe. Chapavy pochopia. Dubnicani tazko. OVCE.
demec
13:28 25.04.2010

Počet príspevkov: 18
1 up down - #21

občas som mal pocit, že sa Nitra ani veiľmi nesnažila ísť do šance. ťažko povedať, či je to zaslúžené víťazstvo, v každom prípade potešilo. sklamal ma porázik ktorý tam okrem manekýnovského pohybu len nadával. Filovi už asi chýba naozaj len streliť 1-2 góly aby sa definitívne chytil. ale chcel by som vidieť hrať dubnicu v takej forme, ako bola pred 5-6 rokmi.
...
13:07 25.04.2010
pre Perdosa
1 up down - #20

PRIAMY KOP v 16ke ... Perdoso vymyslel nove pravidla futbalu ...... alebo si mal na mysli nepriamy kop ???Asi to si skor myslel kamarat, ale mylit sa je ludske ...ale je ubohe ze to tu takto prezentujes dva krat napises priamy kop v 16ke a este napises ze Dubnicky primitivizmus ...chlapce spamataj sa ..
perdoso
12:57 25.04.2010
-1 up down - #19

Ze uved aspon jeden priklad priameho kopu v sestnastke. Jezis Vy ste ale pekne primitivny. Ak ste este taku beznu vec vo futbale nevideli tak ste sa asi vcera narodili. Dubnicky primitivizmus nema hranic. Kazdy by chcel mat takeho mantaka v muzstve ako je Filo. HA HA HA
:D
12:44 25.04.2010
Predroso
1 up down - #18

zacni radsej pozerat piskvorky lebo o futbale toho zjavne nevies nic a este sa hras aj na mudreho
skdp
11:11 25.04.2010
limasol
2 up down - #17

limasol si ubohy,ked ta nebavi dubnicky futbal tak ho nepozeraj
ale ba
10:34 25.04.2010
LOL
1 up down - #16

Miso - ty by si si potreboval poriadne zatr...t aby si sa zbavil tých srač..k v hlave

pedroso - vidím že rozumieš futbalu ako aj tvoji žlč preliavajúci spoludiskutujúci z NR - alebo máš jednoducho iba schyzofréniu a píšeš pod viac nickami

Filo mal loptu. Bol v 16-ke a bol faulovaný stiahnutím za dres zozadu. A keďže mal loptu a bol v 16-ke tak to ge gólová šanca. Za to sa dáva penalta aj na Madagaskare. Vidno ale že si nikdy nehral futbal a nevieš že útočník ( a najmä Filov silový typ ) práve z takých šancí vie ťažiť - otočiť sa na petníku, alebo mohol narážať inému strelcovi, ale tebe a volovi v kravíne to nik nevysvetlí, že?!

10:33 25.04.2010
perdosovi
2 up down - #15

hlavne ze ty sa futbalu rozumies.penalta sa piska len po faule v golovej sanci?a ked je niekto faulovany v rohu sesnastky tak je v golovej sanci?vzdy?a kedy si videl prosim ta priamy kop v sesnastke?povedz jeden priklad,to by ma zaujimalo,ty chytrak...
limasol
10:04 25.04.2010
-2 up down - #14

Ak si myslite ze Dubnica este ziska nejake body tak snivajte dalej. Nie ze prehrate so Slovanom Zilinou a hlavne s Trnavou ale s Kosicami to bude ceresnicka na vypadavajucej torte Dubnickej.
perdoso
10:01 25.04.2010
-2 up down - #13

Vsetci Dubnicani naco rozpravate o futbale ked o nom nic neviete. Penalta sa piska po faule v golovej sanci. Filo bol asi tazko v golovke ked bol otoceny chrbtom k brane. Chyteny za dres bol. To je pravda. Ked uz pisknut tak priamy kop. Alebo Vy v Dubnici ste este nevideli kopat priamy kop v sestnastke? To je totizto vo futbale bezna vec. Dufam ze tieto spinave body Vam nebudu nic platne. A co ked Nitra nic nehrala. To Vas este neopravnuje hrat podlo. Uz aby ste boli prec.
Miso
09:00 25.04.2010
****A DUBNICA
-5 up down - #12

Gergely je uboziak a cela posrana Dubnica s nim!Nitra nic nehrala,take iste **** hrala aj Dubnica!!!Toto je cistota Slovenskeho futbalu!!!Zebrac ****a,hanba vam!!!takto sa zachranovat!o rok vas to caka!!!fuuj!!!!!!!!!!
Duck11
08:30 25.04.2010

Počet príspevkov: 410
0 up down - #11

Hodnotenie hracov :

Najlepsi hraci : Bajza, Brusko, Ondras

Obrovska snaha Fila, ktory keby zacal strielat na branu a obcas by dal gol, bol by tu najlepsi. Aj ked sa bezne netrafi do lopty, tak keby som bol obranca, bol by to 1 z top 3 hracov Cl, ktorych by som nechcel branit.
Duck11
08:26 25.04.2010

Počet príspevkov: 410
1 up down - #10

Nitra nic nehrala, absolutne nic. Toto je 4. muzstvo ligy? Co je to za liga? Sice hrame o zachranu, hrali sme ovela lepsie, aj ked to nebolo nic extra. Ale hlavne su 3 body. Este porazime Kosice, mozno nieco v Trnave a pre tento rok je liga v suchu. A dufam ze nie len pre tento.
ale ba
00:43 25.04.2010
no toto
4 up down - #9

vidím mudrovanie nad faulom na Fila - mohol ustáť?Nemohol? To je hlúposť, obranca ho okrem iného zo zadu ťahal za dres - žiaden náznak, poriadna "stuha" - a za to sa predsa v pokutovom území fávajú penalty ..
Imho, Galád kecá a sprosté reči mal On a jeho kolega - aj na adresu nevinnej hlásateľky.
A k zápasu - sudcovia neodpískali 2 evidentné ruky Nitranov, jedna bola cca metre od 16-ky. Postranný jak puk kukal na to ako Hroššo 2 x vybehol s loptou v ruke krok, či dva mimo šestnásky pri rozohrávaní,.. atď..

Pedroso - špinavé body to neboli. Nitra hrala veľké H. - to čo je Dca dovolila. Tá sice bola bezzubá v zakončení, ale dala gól z penalty po nedovolenom zákroku, regulérnej penalty .

Chalani Dubnický, držím Vám palce, verím že v ťažkých zápasoch BA, ZA, TT nejaký bod uhráme. Najmä s TT, tá hrá veľké H. a aj Slovan je výkonnostne rozkolísaný. Treba dať do toho srdce a pri troške šťastia sme vysmiaty.
perdoso
23:14 24.04.2010
-5 up down - #8

Ak tieto spinavo ziskane body budu tie co zachrania Dubnicu tak to bude len oddialenie padu do druhej ligy o jeden rok. Nic viac. Ked nie teraz tak na rok Vas to uz neminie.
limasol
23:05 24.04.2010
-5 up down - #7

Vysvetlite niekto tomu Vasmu pandrlakovi Gergelymu ze co je to futbal. Ze jasny faul. Utociaci hrac otoceny chrbtom k brane a este k tomu bez lopty a moznosti hrat , hrac ktory ani nebol v golovej sanci a pri potiahnuti sa hodi o zem ako tristokilovy strom , tak to je na pobavenie. Gergely asi nevie co za sport to trenuje. Piskni nieco lebo vypadneme. Bodaj by. Co dala Dubnica lige. Iba zopar hracov ktory kazia vzduch v polovici muzstiev corgon ligy.
Erik J.
22:30 24.04.2010

Počet príspevkov: 41
1 up down - #6

:fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan:
perdoso
22:21 24.04.2010
-4 up down - #5

Galad pouzil silne slova ale pravdive. Z celej tejto skorumpovanej ligy mi je zle. Moze sa Dubnica drzat zubami nechtami kolko chce aj tak jej to nepomoze. Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie. To boli posledne vyprosene body co Dubnica ziskala. Pardon kupila. Len mi je divne zaco. Do konca sezony uz len same kefy a zbohom prva liga. Uz aby to bolo. Bude o jednu dedinu menej v lige. Aj ked ju asi vystrieda dalsia dedina. Co uz. Dubnica ven.
fredinho_dca
21:19 24.04.2010

Počet príspevkov: 254
1 up down - #4

no fandim dca ale neviem ci by som odpiskal taku penaltu bolo tam sice nejake to tlacenie na fila ale rozmyslam ze mozno keby chcel tak to filo ustoji
baranek
21:19 24.04.2010
marec
3 up down - #3

CHLAPCI DUBNICKI!!!!! :ole: :fan: prekvapte, zo SLOVANOM aZILINOU!!!!
memo1
20:38 24.04.2010
4 up down - #2

Ivan Galád (tréner Nitry): "Bol to priemerný zápas, ku ktorého kvalite sme ani my neprispeli. Vieme hrať lepšie. Chcem len dodať, čo som počul pri našej striedačke. Domáci hráči chodili za rozhodcom so slovami: ´pískni niečo, lebo v Košiciach je 1:0´."
Trochu silne slova pan trener!!!!
Erik J.
20:19 24.04.2010

Počet príspevkov: 41
ooo
2 up down - #1

busko do to ho :fan:
Strana: « <
Chcete sa stať registrovaným fanúšikom?

Prečo sa registrovať | Zabudnuté heslo

Registrácia

TABUĽKA
 ZVRP+/-B»
1. Myjava31191022267  
2. Podbrezová31171041661  
3. Senec3113117250  
4. Dolný Kubín3114611348  
5. Rim. Sobota3112811-444  
6. Dubnica3110138-543  
7. Michalovce3112613-642
8. Ružomberok „B“3111812-441
9. Moldava318149-738  
10. L. Mikuláš319517-1632  
11. Lučenec315620-2421  
12. Petržalka314720-2919  

viac tabuliek

Tipovacia súťaž
Tipujúci Body
1. berbatov11 27
2. iko11 24
3. tatino 22
4. gerard 19
5. miro8 18
6. viloK 17
7. Tánička24 15
8. didje 15
9. daskod 15
10. pagy4 15

tipovacia súťaž

STOP RASIZMU A INTOLERANCIE!

Staňte sa fanúšikom na facebook.com a budete vždy informovaný o tom, čo sa u nás práve deje

tlačiť stránku | poslať stránku známemu