Dubnických žiakov preverili v Maďarsku kvalitné tímy

×

Chybová správa

  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 54 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 54 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 59 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 59 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 63 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 63 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 67 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 67 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 71 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 71 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 75 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 75 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 79 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 79 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 83 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 83 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 87 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 87 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 92 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 92 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 96 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 96 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 101 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 101 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 109 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 109 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 126 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 138 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 138 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 146 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: Use of undefined constant tid - assumed 'tid' (this will throw an Error in a future version of PHP) v include() (riadok 150 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 167 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).

Mladší žiaci FK Dubnica nad Váhom U13 sa zúčastnili kvalitne obsadeného medzinárodného turnaja Gallini Cup v maďarskej Budapešti.
       
Výborné európske mužstvá zvučných mien doplnilo šesť tímov zo Slovenska. Hralo sa 2x20 minút s jedenástimi hráčmi v ôsmich trojčlenných skupinách. Súpermi Dubničanov boli domáci Honved Budapešť a rumunský CFR Cluj.

Jeden gól nestačil

„Naším cieľom bolo skončiť na prvom mieste v skupine, čo by nám zaručilo priamy postup medzi najlepších osem tímov na turnaji. Cieľ sme nesplnili, keďže sme prehrali oba zápasy. V skupine sme obsadili posledné tretie miesto bez bodu so skóre 1:4, čo nás odsunulo do boja o konečné 17. – 24. miesto. Dobrý zápas sme odohrali proti Honvedu, no vo veľkej horúčave chlapci neudržali nerozhodný stav a v záverečných desiatich minútach zápas prehrali.

V druhom zápase proti CFR Cluj to bol slabý výkon z našej strany. Súper sa na víťazstvo vôbec nenadrel, a aj tak vyhral. Po našej individuálnej chybe a z jedinej strely na bránu sme inkasovali a do konca zápasu sme sa už viac nevedeli presadiť,“ povedal riaditeľ Akadémie Jozefa Jankecha Ivan Duvač.

Jasná záležitosť

Na druhý deň sa hralo v skupinách o 1. – 8. miesto, o 9. – 16. miesto a 17. – 24. miesto, kde hrali aj Dubničania. „V konfrontácii so srbským FK Cement a dvoma talianskymi klubmi ASD Tiezzo 1954 a ASD Don Bosco Sandona si chlapci pripísali tri jednoznačné víťazstvá so skóre 14:1. Nedali súperom najmenšiu šancu a schuti si zastrieľali."

„Na turnaji sme obsadili konečné 17. miesto. Vo finále proti sebe nastúpili najlepšie tímy – gruzínske Dinamo Tbilisi a cyperská a Omonia FC."

Vo fantastickom zápase sa nakoniec z víťazstva tešili hráči Dinama Tbilisi. Chlapcom sme po troch namáhavých dňoch dopriali aquapark, ktorý patrí k najväčším v Európe, a plavbu výletnou loďou po Dunaji. Mierne sklamanie z predvedenej hry a individuálnych výkonov niektorých hráčov tam je, ale pozitívom je, že chalani mali možnosť opäť sa porovnať s inými, zahraničnými mužstvami, než sme zvyknutí v našej súťaži. Mali možnosť konfrontácie so skvelými mužstvami a nabrali potrebné skúsenosti, ktoré môžu zúročiť pri svojom futbalovom raste. Turnaj splnil naše očakávania,“ povedal Ivan Duvač.

Zostava a výsledky

FK Dubnica nad Váhom: Szabo, Kučera, Bednár, Teplička, Jankech, Brunner, T. Šimko, L. Šimko, Hornák, Jacko, Vrábel, Miakiš, Červeň, Hnaníček, Velacek, Gališ, Habánik, Mičko. Tréner Michal Ranuša, asistent Ľubomír Horňák.

Výsledky FK Dubnica nad Váhom:
základná skupina G:
Honved Budapešť 1:3 (0:1) – Vrábel.
CFR Cluj 0:1 (0:1).

O 17. – 24. miesto:
FK Cement 4:1 (3:0) – Brunner, Miakiš, Jacko, Mičko.
ASD Tiezzo 1954 4:0 (2:0) – Mičko, Miakiš, T. Šimko, Bednár.
ASD Don Bosco Sandona 6:0 (4:0) – Miakiš 2, Szabo 2, Bednár, Mičko.

Konečné poradie turnaja:
1. Dinamo Tbilisi, 2. Omonia Nikózia FC, 3. Honved Budapešť.....17. FK Dubnica nad Váhom.
      
Zdroj: mypovazska.sme.sk – Jozef Šprocha.