Víkendové výsledky 1.4 - 2.4.2017

×

Chybová správa

  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 54 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 54 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 59 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 63 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 63 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 67 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 67 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 71 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 71 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 75 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 75 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 79 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 79 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 83 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 83 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 87 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 87 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 92 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 92 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 96 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 96 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 101 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 101 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 109 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 109 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 126 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 138 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 146 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: Use of undefined constant tid - assumed 'tid' (this will throw an Error in a future version of PHP) v include() (riadok 150 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 167 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).

"A"
ŠK Šurany MFK Dubnica 0:3 (0:0) 

Hodnotenie: Hostia sa predstavili v Šuranoch ako veľmi konsolidovaný tím, ktorý sa ani zďaleka nepodobá tomu jesennému. Dubničania od začiatku kontrolovali hru, už aj v prvom dejstve si vytvorili niekoľko dobrých príležitostí, ktoré však zostali nevyužité. Domáce mužstvo sa proti silnému súperovi presadzovalo iba veľmi ťažko. Hostia šli do vedenia v 55. min, keď po dlhom aute trafil spoza šestnástky ideálne „šibenicu“ Košlabovej brány Čurik. Šurany reagovali na inkasovaný gól, otvorili hru, ale súper sa svojej osvedčenej hry nevzdal a domácich do ničoho nepúšťal. V polovici druhého dejstva zvýšila Dubnica svoje vedenie, keď sa po rohu presadil umiestnenou strelou Štefánek. Dvojgólové vedenie vlialo na kopačky hostí ešte viac pokoja a istoty. Tí si svoje zaslúžené víťazstvo spečatili štvrťhodinu pred koncom z pokutového kopu, ktorý premenil Filo.

Góly: 55. Čurík, 67. Štefánek, 75. Filo pen.

Rozhodoval Santa, ŽK: Schroner, Košlab.

ŠK: Košlab – Bencsík, Piskla, Braun, Schroner (46. Dikácz), Hrebík, Andrášik (62. Mojko), Dudáš, Blaho, Vašek (21. Kurej), Kacír. Tréner M. Pavlovič.

DUBNICA: Digaňa – Zahranyčnyy, Suchý (85. Hlatký), Horecký, Janco (85. Václav), Jakúbek, Čurik, Filo (84. Vaško), Častulín, Švec, Štefánek. Tréner P. Jakuš.


"19"
SDM Domino Bratislava
MFK Dubnica 3:1 (2:1) 

Hodnotenie: Z našej strany to bol zrejme „prvoaprílový zápas“?!!!!Petože sme nastúpili bez chuti hrať , chcieť vyhrať, chcieť dokázať byť lepší.!! Opak bol pravdou. Súper viac túžil po víťazstve aj sa patrične pripravil a prispôsobil sa terénu. Fakticky nie je čo z našej strany hodnotiť, pretože súper dával góly po hrubých chybách hráčov v obrane 2x Svatík M.,1x Kučerka. V závere sme hrali chaoticky a nedisciplinovane hlavne Rozsahegyi, Kutiš, Kučerka, Ondrejík. Prvý dvaja ŽK zbytočné!!!! Domáci si za bojovný výkon a nasadenie v súbojoch i jednoduchosť v hre zaslúžili vyhrať!!!

Gól: 36. Meliš.

Rozhodoval Kica, ŽK: Rózsahegyi, Kutiš, Meliš.

DOMINO: Deák – Arnold, Žembery, Melichárek, Hollý, Sheremeta (80. Drobný), Bartek (60. M.Goroschko), Otruba (85. Mikušovič), Chernysh, Pálka, Korenačka (83. D.Goroschko). Tréner J. Chríbik.

DUBNICA: Zuzík  – Rózsehegyi, Ondrejík, Holba, Remšík, Pišta, M.Svatík (46. Kučerka), Gašpar (65. Mutala), Kutiš, Meliš, Turza (57. T.Svatík). Tréner J. Kamenčík.


"17"
SDM Domino Bratislava
– MFK Dubnica 2:1 (2:1).

Hodnotenie: Stretnutie sa pre nás začalo priaznivo, keď už v 3 min. sa presadil Kováčik strelou z ľavej strany pokutového územia. Na nerovnom povrchu ihriska sme domácich zatlačili a mohli sme pridať druhý gól, ale pokusy Derku, Sehnoutka neboli úspešné. Keď sme nad súperom herne jednoznačne dominovali prišiel skrat brankára Mérésa,  ktorý  - malú domov – nespracoval / lopta mu preskočila nohu / a súperov hráč ju doklepol do bránky. Potom sa hra vyrovnala, súper hral veľmi jednoducho prihrávkami na nebezpečného hráča č.17, ktorý zamestnával našu obranu najmä na pravej strane / Drga, Bokor /.Naše pokusy o zvýšenie skóre skončili na neskorej a neadresnej finálnej prihrávke / najmä Matúš / a keď už k nej došlo, hráči nenabehli do otvorených priestorov / Derka, Sehnoutek /. V 36 min. Štefánek pri vyvážaní lopty v str. pásme ju stratil a následný protiútok zakončil spomímaný hráč č.17 druhým gólom.
V druhom polčase sme zrýchlili  a zjednodušili prechod do útoku aj vďaka 4 – násobnému striedaniu, najmä posledných 15 – 20 minút sme vo vysokom tempe si pripravili 4-5 možností na zmenu skóre, ale napr. Kusovský nepochopiteľne strieľal namiesto spätnej prihrávky, Dohnanského výbornú strelu vytlačil brankár na roh a Sehnoutek  4 metre od brány, len bokom odohral do brankára domácich. Stretnutiu by spravodlivejšie svedčil nerozhodný výsledok, nás mrzia najmä defenzívne chyby pri góloch, spomínané nevyužité príležitosti, ale aj skutočnosť , že na úspešný výsledok nestačí hrať len posledných 15- 20 minút.

Gól: 3. Kováčik.

Rozhodoval Kardelis, ŽK: Štefánek.

DOMINO: Škoda – Olejár, Rak, Stassel, Kováč (76. Voštinár), Rusnák (74. Petráš), Hrzič, Kobal, Bobrík (37. Hodál), Kavoň, Bujna. Tréner P. Drgoňa.

DUBNICA: Mérés - Drga (63. Baláž), Bokor, Dubnička, Štefánek, Vrábel (49. Dohnanský), Kobela, Matúš, Sehnoutek, Derka, Kováčik (43. Kusovský). Tréner: A. Duriš.


"15"
FK Slovan Duslo Šala – MFK Dubnica 1:4 (1:3) 

Hodnotenie: Po zbabranom zápase doma s Galantou sme chceli odčiniť slabý výkon, čo sa nám našťastie podarilo. Od začiatku sme jasne dominovali do 24.minúty sme viedli už 0:3 a aj keď domáci znížili po ojedinelej akcii v prvom polčase, tak sme nepripustili drámu. V prvom polčase sme využili podporu vetra a prvé dva góly sme strelili zo ŠS.
V druhom polčase sme priebeh stretnutia kontrolovali, vedenie sme ešte zvýšili a mohli sme v závere stretnutia pridať ešte ďalšie góly. Napokon sme však ponúknuté šance nevyužili, no napriek tomu sme neboli smutní.
Opäť sa ukázalo, aké je dôležité premeniť vyložené gólové príležitosti a ako dokáže táto skutočnosť mužstvo nakopnúť. V zápase sme boli jasne lepší a treba na tento výkon v najbližších zápasoch nadviazať.

Góly: 13. Matejka, 22. Rešetka, 24. Pecuš, 48. Cyprian.

Rozhodoval Martiška, ŽK: Rešetka.

DUSLO: Petrovič – Chvíľa, Červeňan, Takács, Malárik (36. Lavo), Štóder (47. Bencz), Krištof, Farkaš, Balha, Csillarg (47. Suchoň), Lacek. Tréner J. Porubský.

DUBNICA: Marienka – Sepahyar, Drobena, Urbanec (67. Kuzma), Rešetka, Slivka, Matejka, Štiblárik, Cyprian (62. Cingel), Hadzima (65. Sokolík), Pecuš. Tréner: M. Kijačik.


"13"
FK Slovan Duslo Šaľa MFK Dubnica 1:1 (1:0) 

Hodnotenie: Po dohode so súperom sme hrali 8+1 od šestnástky po šestnástku. Zápas bol ovplyvnený silným vetrom, ktorý v prvom polčase pomáhal súperovi a nám sťažoval rozohrávku /otváranie hry/. Po jednej z nich a následnému faulu nášho hráča sa súper z pokutového kopu dostal do vedenia. Naše príležitosti na vyrovnanie / Dobias, Hora, Jambrich/ zostali nevyužité.

V druhom polčase sme zmenili herné rozostavenie na 3 - 2 – 3 so snahou otočiť skóre v náš prospech. Napriek celopolčasovej prevahe sa podarilo z množstva príležitosti využiť len jednu, keď po peknej prihrávke Asaniho skóroval Dobias. Veľa nepresnosti v našej kombinácii a v samotnom zakončení / tutovka Hora, brvno Gellér/, spolu s a bojovným výkonom súpera, nám napriek snahe až do záveru zápasu, zabránilo zvíťaziť.

Góly: 41. Dobias.

Rozhodoval Bleho.

DUSLO: Kliha – Petro, Balog, Lacek, Suchoň, Lászik, Katreniak, Fisher, Horváth, Jurík, Kolárová, Betrič, Prochádzka, Lovas, Žák, Kádár. Tréner J. Iván.

DUBNICA: Plešivčák Hudák, Trojčák, Korienek, Vozňák, Hora, Hadzima, Jambrich, Bičan, Dobias, Gellér, Hajdina, Kunda, Asani, Cyprian. Tréner: Ľ. Horňák.