Výsledky 21.7.2018

×

Chybová správa

  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 54 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 54 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 59 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 63 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 63 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 67 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 67 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 71 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 71 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 75 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 75 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 79 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 79 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 83 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 83 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 87 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 87 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 92 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 92 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 96 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 96 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 101 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 101 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 109 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 109 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 126 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 138 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 146 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: Use of undefined constant tid - assumed 'tid' (this will throw an Error in a future version of PHP) v include() (riadok 150 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 167 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).

"A"
FK Poprad - FK Dubnica nad Váhom  2:1 (2:1)
           

Góly: 32. Hric, 37. Maslo - 27. Vujošević pen.
ŽK: Kica, Mikuš, Častulín, Čurík. ČK: Pagáč.

              
Hodnotenie FK Poprad: „Orli“ začali úvodné stretnutie novej sezóny vo veľkom štýle. Od prvých sekúnd sa schuti zahryzli do nováčika a ten sa veru mal čo obracať. V prvej polovici prvého polčasu to bola jasná dominancia zverencov nového trénera bielo-modrých Mareka Petruša. Pekné akcie sa divákom museli páčiť, no vedúci gól to domácim neprinieslo. Blízku k tomu mali Medak, Kukoľ i Zekucia, no nečakane udrelo na druhej strane. V 27. minúte sa Dubničania ujali vedenia z pokutového kopu, keď po údajnom faule Kicu na Vujoševića sám faulovaný hráč otvoril skóre. Našimi hráčmi to ale neotriaslo. Už o päť minút na to bolo vyrovnané, keď ukážkový priamy kop Kukoľa dopravil hlavou do siete Hric. V 37. minúte sme už vyhrávali, keď sa presadila nová posila Peter Maslo. Ten istý hráč mohol onedlho zvýšiť na 3:1, no tentoraz sa blysol hosťujúci brankár Digaňa. V druhom polčase sa obraz hry zmenil. Od 50. minúty hrali hostia bez vylúčeného Pagáča, ktorý podrazil súpera v jasnej gólovej príležitosti pred pokutovým územím. Tento okamih však nováčikovi súťaže akoby pomohol a Popradu uškodil. V záverečných minútach boli hostia dvakrát blízko vyrovnania. V 88. minúte striedajúci Nečas len tesne minul a o minútu neskôr sa bravúrnym zákrokom prezentoval gólman Popradu Knurovský po tutovke Vujoševića. Tri body však už ostali pod Tatrami.

Hlasy po zápase:

Marek Petruš (tréner FK Poprad): „Naším cieľom bolo víťazstvo spojené s dobrou hrou. To prvé sme splnili, to druhé čiastočne. V prvom polčase sa na našu hru dalo pozerať, hrali sme dobre. Mali sme veľa gólových príležitostí, hlavne po štandardných situáciách. Naštartoval nás inkasovaný gól po spornej penalte. Na druhej strane v druhom polčase po súperovej červenej karte sme prestali hrať aktívne smerom dopredu. Mužstvu by som vyčítal lepší pohyb, Dubnica v druhom polčase dobre bránila.“

Peter Gergely (tréner FK Dubnica nad Váhom): „Gratulujem domácim k víťazstvu. Prvý polčas sme hrali s veľkým rešpektom. Niektorí hráči nastúpili na prvý zápas v druhej lige. Poprad je skúsený súper, ktorý má veľkú kvalitu. Paradoxne, v druhom polčase nás zomklo vylúčenie. V závere sme mohli aj vyrovnať, domácich dvakrát podržal brankár. Hráčom nemáme čo vyčítať, nechali tam všetko.“
             
FK Poprad: Knurovský - Maslo, Hric, Horváth, Kica, Gallovič, Medak, Kukoľ (67. Streňo), Zošák (75. Pajer), Zekucia, Šesták (84. Holiš). Tréner M.Petruš.
FK Dubnica n/V: Digaňa - Beňo, Pagáč, Častulín, Švec, Suchý (60. Čurík), Jakúbek, Buček (75. Nečas), Mikuš, Václav, Vujošević. Tréner P.Gergely.