Výsledky 24.3. -25.3.2018

×

Chybová správa

  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 54 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 54 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 59 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 59 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 63 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 63 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 67 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 67 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 71 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 71 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 75 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 75 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 79 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 79 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 83 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 83 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 87 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 87 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 92 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 92 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 96 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 96 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 101 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 101 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 109 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 109 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 126 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 138 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 138 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 146 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: Use of undefined constant tid - assumed 'tid' (this will throw an Error in a future version of PHP) v include() (riadok 150 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 167 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).

"A"
FK Dubnica - FKM Nové Zámky 3:0 (0:0)

Domáci sa celý prvý polčas nevedeli presadiť cez pozornú obranu súpera. Podobný priebeh mal aj druhý polčas až do 71. min, kedy Švec trafil z priameho kopu z 25 metrov – 1:0. Hostia otvorili hru, na čo v závere doplatili. Po úniku a centri Horeckého dal druhý gól Vujoševič, ktorého o chvíľu za cenu červenej karty fauloval brankár Strelčík. Vujoševič z jedenástky prekonal náhradného gólmana – 3:0.
         
Hodnotenie trénera: Vo vyrovnanom zápase, na ťažkom teréne si v 1. polčase obidve mužstvá vyloženú gólovú šancu nevypracovali. V 2. polčase sme začali aktívnejšie, paradoxom je, že keď mal súper územnú prevahu, išli sme do vedenia 1-0 po priamom kope Denisa Šveca, ktorý bol pre nás v tomto okamihu vykúpením...Po tomto góle sme sa dostali do psychickej výhody a pridali sme ešte dva góly, ktoré strelil Miladin Vujoševič.
             

Góly: 71. Švec, 83. a 87. Vujoševič (druhý z 11 m).
              

FK: Digaňa - Častulín, Čurík (77. Horecký), Vaško (27. Buček), Jakúbek, Švec, Pagáč, Suchý (85. Cisár), Vujošević (88. Václav), Janco (88. Štefánek), Zahranychnyy. Tréner P. Jakuš.


"19"
FK Dubnica - FK Inter Bratislava 2:1 (2:1)

Veľmi si ceníme toto víťazstvo proti kvalitnému súperovi, ktorý nás poriadne preveril ba dokonca možno povedať, že boli fázy hry kedy mal aj územnú prevahu. My sme nevyužili slabší prvý polčas súpera, keď naše vedenie mohlo a malo byť vyššie ako jednogólové. V druhom polčase sa súper dostal do hry, my sme znervózneli po našich nevyužitých stopercentných šanciach a tak sme sa do konca zápasu strachovali o výsledok. Treba však objektívne povedať, že tlak súpera nebol až taký výrazný, že by si vypracoval nejaké gólové príležitosti. Víťazstvo sme doslova vydreli, nebol to z našej strany ideálny výkon, no v dlhodobej súťaži je potrebné zvládnuť aj takéto zápasy, čo sa nám napokon s vypätím všetkých síl aj zaslúžene podarilo.

        
Góly: Gašpar, Hegyi.
      

FK: Vrtík - Bokor (89. Kováčik), Bičan, Hegyi, Nomilner, Gašpar, Nosický (67. Svatík), Levai, Klemens (90. Kučerka), Oravec (71. Ambrož), K.Bartoš (60. Meliš). Tréner M. Kijačik.


"18"
MFK Nová Dubnica - ŠKF Sereď 1:4 (0:1)
     
Do stretnutia sme vstúpili veľmi dobre, keď už v 4 min. sme mohli ísť do vedenia, na center Mutalu T. nenabehol správne Brezina. Súperi sa navzájom pozorne strážili, napriek tomu v 16 min. Dubnička po uvolnení sa v pokut. území iba nastrelil súperovho brankára. Nasledovné minúty patrili súperovi, ktorý po našich chybách v strednom pásme mohol 2 krát skórovať, ale pozorný Gažo ich strely zneškodnil. V 26 min. po takejto chybe sme však už inkasovali, keď najmä Malovec vypustil návrat späť a čisté svedomie nemôže mať ani stred obrany. V 33 min. strelu Kováčika stačil súperov brankár vyraziť, a Brezina už nestihol loptu dotlačiť do bránky. Druhý polčas sme začali aktívne, ale Brezina v pokutovom území súpera zbytočne volil kľučku namiesto strely. Dovtedy náš najlepší hráč brankár Gažo v 63 min. nepresne prihrával na kraj obrany, zachytenú prihrávku následne premenil súperov útočník na druhý gól. Následne mal veľkú príležitosť Kováčik, jeho strelu však brankár vyrazil. Potom sme ešte vstúpili do hry , keď prísne nariadený pokut. kop premenil Kováčik. O konečnom výsledku rozhodli naše chyby medzi 77- 79 min., keď sa súper presadil 2 krát. Súper na rozdiel od nás nerobil hrubé chyby , mal rýchly prechod do útoku  i späť, ale najmä mal vyrovnaný káder, bez výrazných slabín.
      

Góly: Kováčik (pen.).

        
MFK: Gažo - Belák, Tomanička, Holba, Prekop, Dubnička, Š. Bartoš, Malovec, Kováčik, Mutala, Brezina. Tréner A. Duriš.


"17"
FK Dubnica - FK Inter Bratislava 3:0 (1:0)
   

Výborný zápas , výborný súper , výborný výsledok. Takto by som jednoducho zhodnotil  majstrovský zápas. Súpera sme prevýšili  vo všetkých ukazovateľoch stretnutia. Hráči od prvej minúty zápasu perfektne plnili všetky svoje povinnosti, výborne behali , vytvárali si sústavný tlak , ktorý premenili do troch pekných strelených  gólov. Na zápas sa dobre pripravili a musím povedať že sa nám osvedčila zimná príprava kde sme odohrali prípravné zápasy s českými družstvami ktoré nás posunuli hlavne v agresivite osobných súbojoch. Naše víťazstvo je zaslúžene a dúfam že v nasledujúcich zápasoch potvrdíme dobrú formu mužstva.
  

Góly: Matúš, Sehnoutek, Martinek.
  

FK: Hodál - Kusovský, Rešetka, Štefánek, Vrábel, Vrábel Martin, Martínek, Matúš, Sehnoutek, Novosad, Derka. Tréner J. Bútora.


"16"
MFK Nová Dubnica - ŠKF Sereď 1:2 (1:1)
     
Na ťažkom a nerovnom teréne sme odohrali zlý zápas. Snahu hráčom nemožno uprieť, ale kvalita niektorých jednotlivcov bola na veľmi slabej úrovni. Súper sa ujal vedenia po našej nepochopiteľnej individuálnej chybe, kedy sme prihrali súperovi rovno na nohu v pokutovom území a Hipp pohodlne skóroval. Vyrovnali sme po podobnej situácii, kedy po nepresnosti hostí postupoval Pecuš sám na bránu a s prehľadom vyrovnal. Po tomto momente sme súpera zatlačili. Výborne fungovala ľavá strana (Mikoláš, Cyprian), ktorí sa po kombináciách dostávali do nebezpečných situácií, avšak ich finálne prihrávky boli nepresné. Pri väčšej presnosti resp. lepšom nabiehaní hráčov sme si mohli vypracovať 4-5 vyložených šancí. Súper hral celý zápas jednoduchý futbal, nakopával lopty a spoliehal sa na naše chyby. My sme sa snažili hrať kombinačne po zemi, čo sa nám príliš nedarilo (individuálne slabé výkony, kvalita ihriska). Druhý polčas sme mali loptu viac na kopačkách, ale proti brániacemu súperovi sme si vypracovali len jednu vážnu príležitosť. Rozhodnutie priniesla 76. minúta, keď sa k niekoľkokrát odrazenej lopte dostal Sklenár a rozhodol. V obojstranne slabom zápase sme podali zlý výkon. Verím, že na kvalitnejších terénoch už tak veľa nepresností na našej strane neuvidíme. Niektorí hráči nemajú kvalitu na to, aby mohli pôsobiť v FK Dubnica!!!
          

Góly: 20. Pecuš - 10. Hipp, 76. Sklenár.
        

MFK: Marienka - Olešňan (60. Cingel), Drobena, Sepahyar, Mikoláš, Slivka, Matejka (78. Kaliňák), Štiblárik, Hadzima, Pecuš, Cyprian. Tréner M. Štiffel.
"15"
FK Dubnica - FKM Nové Zámky 5:3 (4:2)
       
V prvom polčase to bol typický žiacky zápas – otvorený, obe družstvá viac útočili ako bránili, hráči (na oboch stranách) robili taktické chyby po ktorých padali góly. V druhom polčase sa tempo futbal „ukľudnil“ hráči dlhšie podržali loptu, tým pádom sa aj priestory zavreli a do organizovaného bloku sa obom družstvám hralo ťažko. Hostia pôsobili futbalovo čo je len na prospech výkonnostného rozvoja chlapcov. Futbalu pomohol aj kvalitný terén na ktorom sa dá hrať. Napriek piatim streleným gólom nie som spokojný s efektivitou, na druhej strane chválim chlapcov, že si dokázali vypracovať viaceré gólové príležitosti.   

     
Góly:
Kukučka 2, Dobias, Podkopčan, Machara.
   

FK: Haško - Podkopčan, Gellér, Kramlík, Suchý Dal., Gálik (63. Kuzma), Kukučka, Dobias, Svečula (54. Duvač), Suchý Dav. (67. Barták). Tréner M. Spurný.


"13"
FK Dubnica - FKM Nové Zámky 2:4 (2:2)
        
Zápas mal zásluhou oboch mužstiev dobrú úroveň. Super potvrdil vysoké postavenie v tabuľke,  hlavne kapitán Kucman bol rozdielovým hráčom (3+1) zápasu. Napriek prehre sme herne  boli vyrovnaným súperom, hlavne v prvom polčase, v ktorom sme dvakrát viedli (strelci Púček, Garyani). V druhom polčase kvalita našej hry poklesla, pribudli naše nepresnosti v kombinácii,  nedokázali sme sa strelecky presadiť. Strelecké príležitosti Lachera a Šimka zostali nevyužité. Naopak, súper vďaka už spomenutému hráčovi  a nášmu zaváhaniu v obrane  rozhodol o svojom víťazstve. 

      
Góly:
5. Púček, 26. Garyani.
   

FK: Kováč - Bednár, Červeň, Šubert, Gališ (jankech), Brunner, Miakiš (Jacko), Púček, Teplička (Václav), Šimko, Lacher (Garyani). Tréner Ľ. Horňák