Výsledky 2.6. - 3.6.2018

×

Chybová správa

  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 54 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 54 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 59 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 63 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 63 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 67 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 67 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 71 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 71 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 75 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 75 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 79 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 79 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 83 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 83 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 87 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 87 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 92 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 92 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 96 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 96 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 101 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 101 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 109 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 109 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 126 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 138 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 146 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: Use of undefined constant tid - assumed 'tid' (this will throw an Error in a future version of PHP) v include() (riadok 150 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 167 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).

"A"
FKS Nemšová - FK Dubnica 1:2 (0:1)
               
Hodnotenie: 
Hostia prišli do Trenčianskych Teplíc s cieľom vyhrať a spečatiť postup do 2. ligy. Herne boli lepší a v 15. min sa dostali do vedenia po Čurikovej strele z uhla. Už o minútu mohlo byť vyrovnané, no Paška hlavičkoval len do brvna. Dubnica kontrolovala hru, mala ďalšie dve výborné príležitosti, ktoré zneškodnil brankár Škultéty. Po prestávke domáci pridali, hostia bránili tesný náskok. Nemšovania si vypracovali niekoľko šancí, no premenili len jednu, keď v 68. min prekonal Digaňu hlavičkou Vlado. Tlak domácich pokračoval bez úspechu a prišiel trest. V nadstavenom čase s ak odrazenej lopte dostal Klemes, ktorý bol na ihrisku iba štyri minúty a presnou strelou dal víťazný gól, čím odštartoval postupové oslavy Dubnice.
       
Góly:
15. Čurík, 90. Klemens.
           

FK: Digaňa - Pagáč, Jakúbek, Švec, Štefánek, Vujošević (75. Vaško), Častulín, Horecký (75. Buček), Václav (86. Klemens), Čurík (66. Suchý), Zahranychnyy (60. Beňo). Tréner P. Jakuš.


"19"
FK Dubnica - ŠK 1923 Gabčíkovo 7:0 (3:0)
                    

Hodnotenie: Vzhľadom na to, že súper pricestoval iba s 9 hráčmi do poľa, sme mali zápas uľahčený. Vedenie 2:0 v 10.minúte bolo v podstate rozhodujúcim okamihom a napriek tomu, že súper sa sympaticky snažil o aktívny futbal rozdiel po fyzickej i kvalitatívnej stránke sa musel ukázať. Strelili sme pekných 7 gólov, príležitosť dostali hráči zo širšieho kádra, ktorí takisto nesklamali, takže naša víťazná šnúra v jarnej časti pokračuje aj naďalej.
               

Góly: 4. Klemens, 10.,28. Svatík, 56.,60. Oravec, 75. Nosický, 86. Ambrož.
      

FK: Vrtík - Ambrož, Hegyi (46. Kučerka), Čačko, Nomilner, Knižka, Svatík (46. Nosický), Levai (17. Kutiš), Gašpar (46. Oravec), K.Bartoš (46. Brezina), Klemens (46. Bokor). Tréner M. Kijačik.


"18"
MFK Nová Dubnica - FK Slovan Levice 3:0
                

Hostia neprišli na zápas.

"17"
FK Dubnica - ŠK 1923 Gabčíkovo 4:0 (4:0)
       
 
Hodnotenie: 
         
Góly: 7.,20. Derka, 21. Drga, 33. Matúš.
         

FK: Hodál - Drga (41. Filkorn), Rešetka, Štefánek, Novosad, Martin Vrábel, Martinek, Matúš, Maroš Vrábel (41. Mutala), Derka, Sehnoutek (41. Patka). Tréner J. Bútora.


"16"
MFK Nová Dubnica - FK Slovan Levice 3:0
        

Hostia neprišli na zápas.
       

"15"
FK Dubnica - PFK Pieštany 3:1 (1:1)

           
Hodnotenie: Dnes sme z úvodu zápasu prehrávali, ale potom sme hrali na jednu bránku. Zahadzovali sme jednu šancu za druhou. Hru sme mal pod kontrolou, ale finálnu fázu sme riešili málo dôrazne niekedy až „zbrklo“. Chlapcov som nabádal aby boli trpezlivý a nakoniec sme dali tri góly. Teší ma fakt, že chlapci nič nevypustili a aj keď sme vyhrávali, stále sme chceli premeniť ďalšiu šancu.
           
Góly: 25.,67. Machara, 43. Kučeka.
         
FK: Haško - Podkopčan, Suchý, Kramlík, Kuzma, Kukučka, Dobias, Štefanec (66. Golej), Jambrich, Machara, Suchý. Tréner M. Spurný.

"14"

Spartak Myjava - FK Dubnica 0:1 (0:0)
                    

Hodnotenie: Prvý polčas sa hral v  slušnom tempe v ktorom sme si vytvorili dostatok  golových  príležitosti ktoré sme nepremenili. Súper hral dosť agresívne s čím sme sa celý polčas nevedeli vyrovnať. V druhom polčase sme ešte viac zvýšili pohyb spresnili sme prihrávky a závere zápasu sme dali jediný gol zapasu. Pozitívum v zápas bolo že sme ako manšaft išli celý zápas za víťazstvom.
                  
Góly:
66. Teplička.
               
FK: Plešivčák - Cyprian, Duvač, Hudák, Kunda, Barták, Teplička, Hadzima, Bičan, Mach (36. Asani), Murko (58. Vozňák). Tréner L. Zápotoka.

"13"

FK Dubnica - PFK Piešťany 0:2 (0:0)
                   

Hodnotenie: Z našej strany sme odohrali nevydarený zápas ako z hľadiska výsledku, tak aj výkonu. V našej hre prevládalo veľa nepresností v rozohrávke, aj vo finálnej fáze. Súper zodpovedne bránil a využíval naše chyby na nebezpečné protiútoky. My sme sa nedokázali presadiť po stranách, keďže v strede mal súper fyzicky prevahu. Po vyrovnanom bezgólovom polčase rozhodli o výsledku 0:2  individuálne chyby v našej obrane (zlý odkop do vlastnej brány) a jasná penalta v závere, po kĺzačke nášho obrancu v pokutovom území. Dobrý výkon brankára a naša strelecká nemohúcnosť stanovila  nulu na našom gólovom konte.     
            
FK: Szabo - Vrábel, Gališ, Šubert, Bednár, Kováč, Teplička, Púček, Miakiš, T.Šimko, Červeň, Brunner. Tréner Ľ. Hornák.

"12"

Spartak Myjava - FK Dubnica 4:0 (1:0)
                   

Hodnotenie: Odohrali sme ďalší zo zápasov, kedy sme  museli nastúpiť v zostave bez hráča na striedanie. Niektorí chlapci mali zdravotné problémy, no napriek tomu prišli a zápas ako tak odohrali. Iní mali zasa kondičné problémy, iní zasa menšiu futbalovú kvalitu, a tak zápas z našej strany aj vyzeral a prebiehal. Na kvalitnom teréne nás domáci prehrali vo všetkých ukazovateľoch zápasu. V prvom polčase nás podržal super zákrokmi brankár Tran Van a aj vďaka nemu skončil polčas len 1:0. V druhom polčase sa chlapci osmelili, viac si dovolili a z toho pramenili naše šance. Do troch samostatných únikov sa dostal po individuálnych akciách náš najlepší hráč Leon Šimko, ktorý všetko spravil parádne, no až na zakončenie, kde mu už chýbali sily. Zápas sme tým pádom mohli otočiť, no nestalo sa. Postupne nám odišli sily. Domáci to plne využili a pridali ďalšie tri góly. Pozitívum som videl v nasadení pokiaľ sme vládali, v rozohrávaní „päťky“ brankárom na krátko (čo sa nám aj pomerne dobre darilo), v snahe presadiť sa 1:1. Medzi najlepších hráčov patrili Tran Van, Šimko Leon a Cibula Alexander, ktorý sa ukázal v dobrom svetle.
          
FK: Tran Van - Jacko, Jankech, Hornák, L.Šimko, Tomanica, Velacek, Garyani, Cibula, Praženka, Berky, Václav. Tréner M. Ranuša.