Výsledky 26.10.-27.10.2019

×

Chybová správa

  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 54 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 54 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 59 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 59 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 63 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 63 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 67 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 67 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 71 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 71 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 75 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 75 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 79 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 79 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 83 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 83 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 87 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 87 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 92 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 92 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 96 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 96 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 101 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 101 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 109 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 109 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 126 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 138 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 138 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 146 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: Use of undefined constant tid - assumed 'tid' (this will throw an Error in a future version of PHP) v include() (riadok 150 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 167 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).

"A"
Slavoj Trebišov – FK Dubnica nad Váhom  1:1 (1:1)
Góly: 4. G. Matič – 19. Kuzma (z 11 m).
ŽK: Vaculík, Párkaň.
Rozhodoval: Ihring, 620 divákov.
                                       
Slavoj: Gmitter – Korijkov, Ilinjo, Dos Santos Silva, Begala, Zsigmond (70. Chovan), G. Matič, Cicman, Harvila, Černák (43. Jano), Špak. Tréner V.Rusnák.
FK: Digaňa – Párkaň, Knižka, Švec, Pleva, Vaculík, Kuzma, Čurik (57. Dávidík), Janco, Levai (68. Vujoševič, 74. Hundák), Petro. Tréner P.Gergely.


"U19"
FK Dubnica nad Váhom – KFC Komárno  1:1 (0:1)
Góly: 49. Matúš – 39. Meňuš.
ŽK: Rešetka, Martinek.
Rozhodoval: Judiny, 50 divákov.
                                
V kvalitnom zápase sa zrodila zaslúžená remíza, kedy my sme mali viacej šancí v prvom polčase a súper v druhom. Nás môže mrzieť, že sme neskórovali z úvodného tlaku, kedy sme sa dostali do dvoch sľubných pozícii. Na druhej strane treba športovo uznať, že súper sa prezentoval výborným výkonom a nezaslúžil si u nás prehrať.  
                      

FK: Hodál – Matejka, Vrábel, Rešetka, Drga (46. Hadzima), Ondrášek (46. Novosad), Martinek, Matúš, Derka, Dubnyk (89. Ambrož), Cyprian (81. Fabuš). Tréner M.Kijačik.


"U17"
FK Dubnica nad Váhom – KFC Komárno  3:2 (2:0)
Góly: 22.,37. Jambrich, 61. Kramlík – 70.,73. Tarcsi.
Rozhodoval: Černej, 42 divákov.
                                               
FK: Igaz – Palček, Hanták, Čapák, Jambrich, Dobias (49. Suchý), Javor (49. Hadzima), Beňo, Kramlík (78. Mach), Kubiš (78. Teplička), Štefanec (68. Miakiš). Tréner J.Bútora.

"U15"
FK Dubnica nad Váhom – SDM Domino  0:4 (0:2)
Rozhodoval: Čaja, 50 divákov.  
                         
Zápas proti Dominu BA sme začali dobre hneď na začiatku si vypracoval gólovú príležitosť Galko ktorú nepremenil. V útočnej fáze hry sme po zisku lopty vykombinovali na KSH, kde často prichádzala finálna prihrávka do pokutového územia. Naopak problém nám robil dôraz súpera v osobných súbojoch 1:1, ktoré často vyhrávalo Domino. Tak sme aj inkasovali v 17´ po odtiahnutí nohy zo súboja a následnej strele súpera. V 24´ po rýchlom protiútoku sme inkasovali druhý gól. Zvyšok polčasu sa odohral medzi pokutovými územiami bez väčších gólových príležitostí. Do druhého polčasu sme vstúpili aktívnejšie len strely Miščíka, Šuberta a Galko boli buď nepresné alebo slabé. Od 70´ sme odišli kondične kde naši stredoví hráči nedostupovali hráčov súpera a hralo už len prakticky na jednu bránu.

                    
FK: Szabo (53. Sochuľák) – Janík (64. Gago), Báchorík, Vrábel, Markovský (53. Václav), Švajdleník, Strempek, Šubert, Galko, Kováč (49. Miščík), Bagín (32. Garyani). Tréner M.Dzurilla.


"U14"
FK Dubnica nad Váhom – SDM Domino  3:4 (3:1)
Gól: 10.,16. Miakiš, 28. Jacko.
ŽK: Teplička.
Rozhodoval: Pavlačková, 30 divákov.
                     
FK: Kučera – Habánik (47. Mičko), Teplička (59. Gališ), Červeň, Bednár, Brunner, Tvrdoň, Púček (59. Hornák), Jacko (47. Hnaníček), Miakiš, Šimko. Tréner M.Spurný.

"U13"
SDM Domino – FK Dubnica nad Váhom  5:1 (3:0)
Gól: 57. Kramlíková.
                                         
V ďalšom zápase sezóny sme nastúpili proti Dominu Bratislava. Začiatok zápasu nám nevyšiel, keď sme v priebehu 2 minút dostali dva góle a súper sa dostal na koňa. Súper bol efektívnejší, lebo šance sme si pripravili aj my, ale nedokázali sme ich premeniť. Následne sme do šatne inkasovali tretí gól z pokutového kopu. V druhom polčase sme sa dostali do zápasu, keď pokutový kop s prehľadom premenila Kramlíková. Z hry sme sa ale nedokázali presadiť ani raz, keď sme dva krát trafili tyč, alebo domácich podržal brankár. Na konci zápasu sme ešte dva krát inkasovali po našich chybách. Výsledok vzhľadom na naše šance je pre nás krutý.

                          
FK: Muťnanský – Hvolka, Kramlíková, Korienek, Turza, Fraňo, Lobotka, Václav, Kameništiak, Kopilec, Milčík, Chlebana, Záhon, Bagin. Tréner P.Vozár.


"U12"
SDM Domino – FK Dubnica nad Váhom  13:3 (4:2)
Gól: 19.,28. Pagáč, 42. Behan.
                                        
Chceli sme nadviazať na minulotýždňový dobrý výkon, aký sme podali proti Skalici, no žiaľ sme sa mu zďaleka ani nepriblížili. Odhodlanie pobiť sa o dobrý výsledok sme nechali niekde v šatni. Súper nás prevýšil vo všetkých aspektoch hry. Bol lepší vo všetkých herných činnostiach jednotlivca. Nám chýbalo asi všetko. Bez nasadenia, slabí dôraz a agresivita, pomalí sme boli s loptou aj bez nej, v súbojoch 1:1 sa nám nedarilo, ani v kombinácií to nebolo ideálne, a tak domáci pohodlne a zaslúžene vyhrali. Ešte v prvom polčase (3:2, 1:0) sme sa ako tak výsledkovo držali, ale v druhom polčase (3:1, 6:0) sme úplne prepadli. Kopili sme chybu za chybou. Nemilo ma prekvapila sebeckosť niektorých našich hráčov, hrali na seba a to nie je tá správna cesta. Za pochvalu stoja domáce hráčky Važanová a Michalíková, ktoré zatienili všetkých hráčov nášho mužstva. 
             

FK: Koštial – Obeda, Belko, Dohňanský, Žiaček, Behan, Sondor, Staňo, Červeň, Didi, Mikuš, Šiko, Pagáč, Prikryl, Šimko, Štepán, Spurný, Plešivčák, Marguš, Bagín. Tréner M.Ranuša.