Výsledky 29.8.2017

×

Chybová správa

  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 54 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 54 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 59 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 63 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 63 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 67 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 67 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 71 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 71 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 75 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 75 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 79 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 79 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 83 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 83 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 87 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 87 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 92 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 92 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 96 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 96 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 101 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 101 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 109 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given v include() (riadok 109 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 126 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 138 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 146 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Warning: Use of undefined constant tid - assumed 'tid' (this will throw an Error in a future version of PHP) v include() (riadok 150 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).
  • Notice: Only variables should be passed by reference v include() (riadok 167 z /home/html/fkdubnica.sk/public_html/sites/all/themes/web/templates/system/node--hrac.tpl.php).

"A"
FK Spartak Bánovce nad Bebravou – FK Dubnica  0:0 (0:0)

Hodnotenie: Bánovce čakal ťažký zápas, v ktorom narazili na silnú Dubnicu. Hostia ťahajú dlhšiu sériu bez prehry a aj v Bánovciach potvrdzovali svoju kvalitu. Hostia boli v prvom polčase futbalovejší, mali aj územnú prevahu, no prvú veľkú šancu nepremenili. Vzápätí domáci Oravec prekopol bránku hostí. Hostia držali loptu na svojich kopačkách, mali hru pod kontrolou, v čistej šanci sa vyznamenal domáci brankár Hipp. V závere polčasu zaujali ešte pekné nožničky domáceho Turoňa, jeho pokus letel tesne mimo. Aj po zmene strán boli hostia lepším tímom, domáci ale poctivo bránili. Hostia boli blízko ku gólu po skrumáži pred domácou bránkou, ale loptu na bránkovej čiare vykopol obranca domácich. Na druhej strane po spätnej prihrávke Minárika strieľa Gajdošík v ťažkej pozícii nad brvno. Domáci si za bojovnosť zaslúžene pripísali do tabuľky bod, i keď hostia boli po celý zápas lepším tímom.

Rozhodoval Sárai, ŽK: Gajdošík Čurík, Filo.

SPARTAK: Hipp – Poštrk, Oravec, Mrocek, Barta (76. Filin), Olej, Svatík, Gajošík, Hrabal, Bakši (90. Tabak), Turoň (60. Minárik). Tréner M. Slovák.

FK: Digaňa – Zahranychnyy, Častulín, Pagáč, Horecký (69. Filo), Cisár (69. Suchý), Jakubek, Čurik (80. Levai), Bielik (56. Janco), Václav, Vaško (80. Švec). Tréner P. Jakuš.


"19"
ŠK Žolík Malacky
FK Dubnica  0:1 (0:0)

Hodnotenie: Na podmočenom trávniku proti defenzívne ladenému súperovi sme sa presadzovali veľmi ťažko. Súper sa spoliehal iba na nakopávané lopty smerom k rýchlemu útočníkovi s čím sme si ale v zápase vedeli poradiť. Horšie to už bolo s našou ofenzívou, kde nám chýbala ľahkosť a presnosť. Napriek tomu sme si vypracovali v prvom polčase dve dobré príležitosti, ale domáci odolali. V druhom polčase sme zmenili rozostavenie a vystriedali, čo sa napokon ukázalo ako správny ťah. Vďaka rýchlej rozohrávke ŠSi sme napokon aj strelili jediný gól zápasu, keď sa hlavou presadil Svatík. Po strelenom góle sme mali ešte 3-4 gólové príležitosti, no neuspeli sme. Súper sa v druhom polčase v podstate nedostal k ničomu nebezpečnému a možno teda objektívne povedať, že víťazstvo o gól sme si zaslúžili.

Góly: 53. T.Svatík.

Rozhodoval Tanglmayer, ŽK: T.Svatík

ŠK: ZávoníkStudenič, Sirota, Daniel, Csomor, Vaniš, Foltýn, Lorinczi, Linek, Gombár, Mifkovič. Tréner F. Lorinczi.

FK: Špánik – Š.Bartoš, Bičan, Čačko, Nomilner, Knižka, Gašpar (89. Nosický), Oravec (65. Mutala), Klemens (90. Brezina), K.Bartoš (89. Kučerka), Meliš (46. T.Svatík). Tréner M. Kijačik.


"17"
ŠK Žolík Malacky
FK Dubnica  2:3 (1:2)

Hodnotenie: Zápas sme začali veľmi odvážne, agresívne napádali súpera pri rozohrávke a tým si vytvárali gólové príležitosti. Zápas sme mohli do 20´rozhodnúť avšak znovu sa ukázalo ako si svojím ľahkovážnym prístupom vo finálnej fáze skomplikujú zápas. Po vedení v zápase  2 – 0,sme inkasovali po hrubej chybe v strednom pásme a následnej krásnej strele z 30 metrov. Súper od tohto momentu začal hrať agresívne v osobných súbojoch, začal nakopávať lopty do pokutového územia a tak si vytvoril nebezpečné situácie v našom pokutovom území. Do druhého polčasu sme nastúpili s odhodlaním odohrať zápas do víťazného konca, čo sa nám aj podarilo s maximálnym nasadením.
Pozitívom v zápase bol dobrý pohyb nášho mužstva a dobrá kombinačná hra.

Góly: 21. Foltýn, 71. Šimek 14. Matúš, 16. Derka, 65. Novosad.

Rozhodoval Košický.

ŠK: Salay (26. Oslej) – Novota (70. Šimek), Valúch, Novák, Vasaráb, Lipták (75. Walter), Biksadský, Karman (33. Dufek), Lopoš (66. Lipták), Foltýn (55. Kuma), Hrebeň. Tréner B. Juhas.

FK: Poláček – Mutala (78. Matejka), Maroš Vrábel, Rešetka, Štefánek, Martin Vrábel, Martinek, Matúš, Novosad, Patka (60. Drga), Derka. Tréner J. Bútora.


"15"
MFK Topvar Topolčany – FK Dubnica  3:4 (2:0)

Hodnotenie:

  

Góly: 28. Fiantok, 31. Fiantok, 59. Fiantok 46. Kukučka, 56. Kramlík, 62. Kukučka, 67. Jambrich.

Rozhodoval Zachara, ŽK: Kukučka, Veselý.

MFK: Čulák (63. Šípoš) – Oravec, Kain, Tatara, Gašparík (36. Topič), Gerši (48. Kováč), Grman (46. Minárik), Masarovič, Fiantok, Královič (67. Adamec), Kapusta (54. Mokoš). Tréner P. Januška.

FK: Telička – Gálik, Kuzma (36. Barták), Kukučka, Gellér, Bičan (36. Kramlík), Dobias, Jambrich, Kobezda, Veselý, Vozňák (36. Štefanec). Tréner M. Spurný.


"13"
MFK Topvar Topoľčany – FK Dubnica  1:8 (1:3)

Hodnotenie: 

Góly: 29. Petrík 11. Púček, 13. Langer, 25. Brunner, 40. Púček, 44. Garyani, 51. Púček, 57. Teplička, 60. Teplička.

Rozhodoval Meluš.

MFK: Michalička – R.Krajčír, Michalík, Bačík, Žembera, F.Jánoš, Benko, V.Jánoš, Petrík, Košťál, Beňo, Ševčík, Rybanský, F.Krajčík, Orolín, Priecel. Tréner J. Bačík.

FK: Kováč – Bednár, Langer, Červeň, Jankech, Brunner, Púček, Šubert, Teplička, Garyani, Šimko, Vrábel, Jacko, Hornák. Tréner Ľ. Horňák.