Výsledky 9.11. - 10.11.2019

"A"
FK Dubnica nad Váhom – MŠK Žilina "B"  1:0 (1:0)

Gól: 41. Dávidík.
ŽK: Dávidík.
Rozhodoval: Malárik, 380 divákov.

                   
V 5. min Levaiovu strelu vyrazil Volešák a potom boli nebezpečnejší hostia. V 17. min Digaňa s námahou vyrazil volej Filippova na roh a v 25. a v 31. min kryl tvrdé strely Farského a Gona. O dve minúty Knižka v dobrej pozícii mieril tesne vedľa. V závere polčasu domáci pritlačili a v 41. min sa medzi dvoma obrancami uvoľnil Dávidík a trafil presne k žrdi – 1:0. Po Petrákovom úniku Digaňa vytlačil v 48. min loptu nad a o šesť minút po Kuzmovej akcii Janco v gólovej pozícii mieril vedľa. Jancovu strelu v páde Volešák v 60. min vyrazil na roh a o chvíľu hlavičkoval R. Štefánek do brvna. Aj tretí pokus Janca gólom neskončil proti bol Volešák, ktorý v 71. min zmaril tutovku osamoteného Dávidíka. V závere pohrozil Farský, no Digaňa nepríjemnú strelu so šťastím vyrazil do bezpečia.

                
FK: Digaňa – Václav, Knižka, Švec, Vaculík, Kuzma, Dávidík (86. Párkaň), Gašpar, Janco (90. Hundák), Levai (67. Čurik), Štefánek. Tréner P.Gergely.
MŠK: Volešák – Suľa, Kopas, Minárik (58. R. Nagy), Barbora, Chríbik, Farský, Gono, Filippov (69. Kaprálik), Holáň, Petrák (58. Goljan). Tréner P.Černák.

"U19"
FK Dubnica nad Váhom – SDM Domino  7:1 (1:1)
Góly: 15.,59. Derka, 46.,71. Dubnyk, 56. Cyprian, 64. Vrábel, 68. Hadzima – 38. Fratrič.
ŽK: Derka, Vrábel, 
Rozhodoval: Cabaj, 60 divákov.
            
Zápas by som rozdelil na dve časti – prvý polčas, kedy sme pôsobili veľmi slabo, chýbala nám energia a vyššia snaha ísť za gólom a aj preto sme napriek množstvu gólových príležitostí premenili len jednu a keď sme súperovi dovolili vyrovnať z ojedinelej akcie, tak bolo potrebné hráčov prebudiť a vyhecovať. Druhá časť už bola o poznanie lepšia, v podstate za 25 minút sme strelili 6 gólov a zápas s prehľadom doviedli do víťazného konca. Napriek výbornému druhému polčasu si myslím, že nám niečo najmä v úvode chýbalo a to by sa nám mohlo v budúcnosti vypomstiť.

                                       
FK: Hodál – Novosad, Vrábel, Derka, Drga (65. Hadzima), Ondrášek, Martinek (68. Slivka), Matúš, Dubnyk, Cyprian (65. Matejka), Štiblárik (60. Ambrož). Tréner M.Kijačik.


"U17"
FK Dubnica nad Váhom – SDM Domino  4:0 (2:0)
Góly: 6.,28.a 50. Štefanec, 59. Kramlík.
Rozhodoval: Oselský, 30 divákov.
                                                                  
FK: Kováčik – Palček, Hanták, Dalibor Suchý, Kukučka, Jambrich, Dobias (59. Dávid Suchý), Javor (53. Miakiš), Kramlík (65. Hadzima), Kubiš (53. Čapák), Štefanec (65. Mach). Tréner J.Bútora.

"U15"
FK Dubnica nad Váhom – ŠK Slovan Bratislava  0:10 (0:3)
Rozhodoval: Baňár, 100 divákov.  
                                 
FK: Szabo – Janík, Báchorík, Vrábel, Švajdleník, Strempek (74. Sochuľák), Bagín (50. Miščík), Markovský (64. Garyani), Galko, Šubert (74. Gago), Václav. (64. Kováč). Tréner M.Dzurilla.

"U14"
FK Dubnica nad Váhom – ŠK Slovan Bratislava  1:2 (0:1)
Gól: 70. Teplička.
Rozhodoval: Cabaj, 40 divákov.
            
Dnes chlapci podali najlepší výkon počas jesennej časti. Počas celého zápasu hostia držali loptu pod kontrolou, dobre kombinovali, mali aj veľa streleckých pokusov, ale bolo to z väčších vzdialeností, ktoré náš brankár bez problémov vyriešil. My sme hrali disciplinovane v bloku a čakali sme na svoju šancu. Prvý gól sme dostali v samom závere I. polčasu po obrovskej chybe. Druhý gól, opäť nezmysel pri založení útoku od našej bránky – strata a 0:2. Potom náš brankár zneškodnil pokutový kop, keď sme faulovali na bránkovej čiare. Prvá naša šanca prišla cca 15 minút pred koncom, keď sme išli sami na brankára súpera. Druhú šancu sme využili v samom závere zápasu, keď vysokú loptu hlavou predĺžil Kučera a Teplička loptu „uložil“ vedľa brankára. Chválim chlapcov za nasadenie, bojovnosť, disciplínu počas celého zápasu.   

                                       
FK: Grumblák – Jacko (53. Hnaníček), Jankech (47. Gališ), Červeň, Bednár, Brunner, Tvrdoň (60. Velacek), Púček, Mičko (47. Habánik), Hornák (47. Teplička), Šimko (60. Kučera). Tréner M.Spurný.


"U13"
ŠK Slovan Bratislava – FK Dubnica nad Váhom  9:0 (3:0)
             
V ďalšom zápase sezóny sme nastúpili v chladnom počasí na pôde Slovanu. Súper od začiatku ukazoval veľkú kvalitu a hneď po prvom rohovom kope išiel do vedenia. Dokonca polčasu si vypracovali množstvo šancí, ale premenili už len dve a preto polčas skončil výsledkom 3:0. My sme mali dve zaujímavé brejkové situácie, ale zakončiť sme nedokázali. Slovan cez polčas vystriedal 6 hráčov a keďže my sme mali len jedného striedajúceho hráča, logicky sa to prejavilo po kondičnej stránke. Druhý polčas sme sa len bránili a zápas už bol len o výške skóre. Na konci sme inkasovali niekoľko zbytočných gólov a nakoniec sme ich teda inkasovali až 9. Herne sme toho predviedli veľmi málo, sklamaním bol výkon od hráčov, ktorý by mali byť kostrou mužstva.

                                                       
FK: Muťnanský – Kopilec, Hvolka, Fraňo, Milčík, Jurášek, Václav, Kameništiak, Lobotka, Kramlíková, Chlebana, Podskoč. Tréner P.Vozár.


"U12"
ŠK Slovan Bratislava – FK Dubnica nad Váhom  12:2 (5:0)
Góly: 54., 56. Červeň.
          
Preveril nás ďalší kvalitný súper, ktorý je momentálne na 1. mieste v tabuľke a spolu s FC Nitra je lídrom celej súťaže. Na zápas sme nastúpili opäť v spolupráci s prípravkou U11, ktorá odohrala dva výborné polčasy (2:0, 2:1) s o rok staršou kategóriou. Obetavý výkon chlapcov a gól Kopeckého len podčiarkuje, že v tomto ročníku je naozaj veľký potenciál. Preto si myslím, že je to dobrá škola pre mladších hráčov a tento systém by sa mal zaužívať aj do budúcna. Mužstvo U12 tiež nezaostávalo o odohralo solídne stretnutie. Hráči sa súpera nezľakli, dobre sme dostupovali a boli sme nebezpeční aj smerom dopredu. Hlavne v prvom polčase (3:0), kedy sme nedokázali premeniť štyri samostatné úniky. Inak sme sa počas celého zápasu prevažne bránili, vyskúšali sme si defenzívu. Domáci hráči využívali častú hru s brankárom, rotovali sa, boli neustále v pohybe a to nám robilo problém. V bráne nastúpil Pagáč (ukázalo sa to ako dobrá voľba), ktorý bol obmedzený zranením a nebol schopný nastúpiť do poľa. Mužstvo podalo dobrý, bojovný výkon. Oporami tímu boli kapitán Sondor a Turza, ktorý odohral svoj prvý zápas a veľmi zaujal.     

                        
FK: Koštial – Belko, Behan, Sondor, Staňo, Červeň, Pagáč, Prikryl, Šimko, Čierny, Spurný, Bagín, Palieska, Ďatko, Marguš, Hagara, Burdej, Plešivčák, Žiaček, Obeda, Thomay, Štepán. Tréner M.Ranuša.