Medzinárodný futbalový turnaj prípraviek U10

Pri príležitosti osláv 825. výročia prvej písomnej zmienky a Medzinárodného dňa detí sa uskutočnil Medzinárodný futbalový turnaj prípraviek U10 o pohár primátora mesta na miestnom futbalovom ihrisku, za prítomnosti družstiev zo širokého okolia, ale tiež z Českej republiky. 
      
Predtým sa turnaj konal v Novej Dubnici, teraz padla voľba na Dubnicu nad Váhom pri jeho XII. ročníku. Turnaj organizovalo mesto v spolupráci s Futbalovým klubom Dubnica nad Váhom a zúčastnilo sa ho 12 tímov. Deti patria do Akadémie Jozefa Jankecha, ktorá celú turnaj organizačne zastrešila.

„Tento turnaj má tradíciu a veríme, že to bude tiež do budúcnosti a ročník, ktorý je dnes považovaný ako nultý v novej ére samostatného klubu FK Dubnica nad Váhom a za podpory mesta sa podarí rozvíjať,“ povedal riaditeľ Akadémie Jozefa Jankecha, Ivan Duvač.

Priamo odovzdávania ocenení sa zúčastnil okrem Ivana Duvača aj sám bývalý reprezentant a tréner Jozef Jankech, prezident klubu FK Dubnica nad Váhom Peter Švec a dvaja súčasní reprezentační hráči Slovenska a odchovanci domáceho klubu Ľubomír Šatka a Martin Valjent.
     

Fotky si môžete pozrieť TU.

        
Zdroj: impulz.press